Wanita Ditangkap Setelah Gambar Dia Dengan Seekor Anjing Bersetubuh Tersebar Di Media Sosial

Calhoun County

Amerika Syarikat: Seorang Waniat berusia 39 tahun telah di tahan oleh pihak polis dalam satu serbuan dirumahnya kerana bersetubuh dengan seekor anjing.

Wanita berkenan bernama Calhoun County, berasal dari Alabama, Amerika Syarikat, telah ditahan selepas gambar-gambar bersetubuhan dengan anjingnya mula tersebar di media sosial 

Ketika polis membuat serbuan  kebetulan Calhoun County di dapati sedang berasmara dengan seekor anjing yang tidak tahu siapa pemiliknya.

Stesen televisi WBRC, berkata kelakuan Calhoun County tidak seperti wanita normal sehingga sanggup melepaskan nafsu terhadap binatang  dan mengganggu ketertiban umum.
Anjing Yang Bersama Suspek Ketika Ditangkap 
Suspek yang ditahan mengaku ketagih bersetubuh dengan anjing atas kenikmatan tersendiri yang dia alami, dan mengaku sudah beberapa kali melakukan hubungan seks dengan anjing beserta dengan haiwan lainnya yang tidak di sebut namanya.

Calhoun County berkata semua itu dia lakukan kerana kekecewaan terhadap lelaki yang di cintainya, semenjak dari pada itu ia mulai melakukan hubungan seks dengan binatang sejak tahun 2014 hingga 2016.
Wartawan Jalanan. Dikuasakan oleh Blogger.